Fejlesztőt keresünk

a Kispolgár mobilapplikációhoz. Lényegében egy appba csomagolt WordPress site az elképzelésünk, integrált wikivel. Az alkalmazás napi 4-6 cikket kezel, opcionálisan push notifikációval. Ettől eltérő megközelítés is működhet, ha indokolható, és ha hasonló CMS-t, rugalmasságot és modularitást biztosít, amely a későbbi terveinkhez is megfelel. 

A megbízás magában foglalja a WordPress konfigurálását, az apposítást és a designt az adott keretek között – a kulcsrakész alkalmazást. Jelenleg az a célunk, hogy költséghatékonyan és gyorsan létrehozzuk a működő terméket (MVP), és ezt fejlesszük tovább.

Szükségünk lesz supportra (gyors bugfixre) a bejáratásnál, utána pedig a lehetőségeinktől függően további fejlesztésre. Ezért elsősorban nem szabadúszó fejlesztőre gondolunk, hanem olyan csapatra, amellyel hosszú távon együttműködhetünk.

Referenciákat és irányárat e-mailben várunk: kispolgarkft (at) gmail.com. Kérjük, jelölje meg a fejlesztés várható időtartamát is. Hálásak leszünk nemcsak mi, hanem kis olvasóink is.