launch_prep

Hogy vagyunk, hogy vagyunk?

A Kispolgár gyerekújság szeptembertől megkezdi a technikai és személyi előkészületeket az indulásra. Költségvetésünk ugyan még nem teljes, de összegyűlt annyi, amihez már hozzáigazíthatjuk a terveinket. Köszönjük az eddigi és ezutáni támogatásokat. Bízunk leendő olvasóinkban, valamint beadott pályázataink kedvező elbírálásában. Igen, ezek külföldi intézmények lesznek, de akinek van tippje magyar állami forrásra, nyugodtan írja meg, és megpróbáljuk.

Szerencsések vagyunk, hogy startupként, pusztán bizalmi alapon sikerült összegyűjtenünk annyi pénzt, hogy nekiállhassunk. Innentől csak meg kell hálálnunk, és működő újságként minden bizonnyal még több lehetőség nyílik meg előttünk.

A leendő munkatársaink felmondási idejével, a fejlesztéssel és teszteléssel, valamint az indulás előtti tartalomgyártással számolva a start novemberre várható, vagy ha engedünk a drámai késztetésnek, Télapóra, vagyis Mikulásra; akinek hányatott története rögtön ér is egy cikket.

A mi legszebb karácsonyi ajándékunkat a gyerekek küldik majd: az ő leveleik, kritikáik és elismeréseik kerülnek a fa alá. A virgácsot meg eddig is kaptuk az ellenérdekeltektől, de nem bánjuk. Azzal fűtünk a zúzmarás napokon.