ufo_flying

Ufókat rejteget az amerikai kormány?

Meghallgatott az amerikai kongresszus bizottsága egy volt repülőtisztet és hírszerzőt, aki korábban megdöbbentő állításokat tett ufóügyben. David Grusch most képviselők előtt, eskü alatt a következőket mondta:

  • Az amerikai kormány titokban régóta gyűjt be lezuhant földönkívüli űrhajókat.
  • Ezek utasait is megtalálták és megvizsgálták, és nem emberek voltak.
  • Többen megsérültek, valószínűleg meg is haltak az ufókutatás során.

Grusch három éven át dolgozott annak az amerikai hivatalnak, amely az azonosítatlan repülő tárgyakat vizsgálja. Ezek persze nem idegen űrhajókat jelentenek elsősorban, hanem például drónokat vagy kínai kémléggömböket; ilyenből többet is elfogtak idén év elején.

Grafika egy lezuhant csészealjról. Veszélyes munka a lényelhárítóké, ha van ilyen állás.

David Grusch bizonyítékokat nem mutatott be, és ő maga nem látott se űrhajót, se idegen lényeket, csak a munkatársaitól hallotta, hogy ezek léteznek.

A kongresszus előtt rajta kívül két volt vadászpilóta is jelentést tett. Ők ennyire merész dolgokat nem mondtak, azt viszont igen, hogy a gyakorlatok közben sokszor találkoztak ismeretlen repülő szerkezetekkel. Ezek minden ismert földi gépnél ügyesebben mozogtak a levegőben, és nemcsak szabad szemmel, hanem műszerekkel is érzékelték, sőt videóra vették őket.

Az egyik videó, amit egy vadászrepülő vett fel egy ismeretlen tárgyról. Az ufóhívők szerint ez egy idegen objektum, mások szerint viszont egy kacsa.

A Földre látogató idegenek legendája a huszadik század második felében vált világsikerré. A leggyakrabban emlegetett „ufóbaleset” 1947-ben történt Roswell városa mellett, az Egyesült Államokban. Ezt ma hivatalosan egy katonai léggömbbel magyarázzák. Az ufókról azóta számtalan könyv és film készült, néhányan szinte vallást építettek köréjük. Sem űrhajó, sem űrlény nem került elő soha, viszont rengeteg bolond és csaló állt elő hihetetlen történetekkel. Ezekben őket elrabolják az idegenek, vagy akár párkapcsolatra lépnek velük, és közös gyerekük lesz. Hogy David Grusch ezek közé tartozik, esetleg megtévesztették, vagy tényleg van igazság abban, amit mond, azt még nem tudhatjuk. A földönkívüliek létezésére ma éppen annyi bizonyíték van, mint a sárkányokra vagy az angyalokra.

Így tehát ha legközelebb egy erdei tisztásra érsz, és különös érzés fog el… akkor is nézz szépen a lábad elé, mert előbb fogsz orra esni egy gyökérben, mint hogy elvigyenek az ufók.