neni4

Válaszok mérges néniknek és bácsiknak

A Kispolgár indulása nemcsak a kormánysajtó rágalomáradatát váltotta ki, hanem a rajta élő szerencsétlenek zsigeri reakcióit is. Míg abban biztosak vagyunk, hogy gyerekeknek bonyolult összefüggéseket is el lehet magyarázni gügyögés nélkül, itt a lehető legegyszerűbb, kártyás megoldáshoz folyamodunk. Illúzióink nincsenek, ahogy Mark Twain mondta: a vasat nem lehet arannyá nevelni. De talán valamelyiknek szöget üt a fejébe egy gondolat.

Tiltsák bee!

Ne adjanak engedélyt! Hát itt már bárki csinálhat újságot?

Sajnos nem fog menni 🙁

Igen, Magyarországon bárki alapíthat céget és újságot. Ez a sajtószabadság abszolút minimuma. Bár hazánkat sok támadás éri a sajtó korlátozása miatt, az alapokat azért teljesítjük. És ez már 33 éve így van, mióta rendszert váltottunk. Ön netalán kommunista?

El a kezekkel a gyermekeinktől!

Lopakodó liberálisok a gyerekszobában!

Tessék rájuk odafigyelni, csókolom

Egy gyerek médiafogyasztását vagy ellenőrzik a szülei, vagy nem. Ha igen, akkor megmondhatják neki, hogy Kispolgárt olvasni tilos, mert túl okos leszel tőle. Ha nem, akkor a Kispolgár lesz a legkevésbé veszélyes tartalom, amivel találkozik. Hiszen bármikor kinyithat akármilyen pornóoldalt, vagy akár Bayer Zsolt blogját! Aztán lesz csodálkozás, ha kihallatszik a gyerekszobából, hogy ócska proli maciputtony, taknyán-vérén durva anyád! Akkor már inkább Kispolgár, ugye?

Hát ennyit ér a gyermekvédelmi törvény?

Még egy gyerekújságot se lehet megakadályozni?

Ennyit sem ér.

El tetszett hinni, hogy az majd megvédi őket bármitől? Aranyos. A gyermekvédelmi törvény pont arra van, hogy Ön azt képzelje, a kormány most aztán fellépett keményen. Lószart, mama! A magyar törvény és médiahatóság teljesen eszköztelen a Youtube, a Tiktok, a Netflix, az egész globális média ellen. Mellesleg egy mobilalkalmazással se tud mit kezdeni. Önt átverték, sajnáljuk.

LMBTQ-propaganda!!!&#@

Bebubusítják a gyerekeket ÁÁÁÁ!

A Kispolgár nem kamikaze

Folyamatosan számítunk a szülők támogatására. Ehhez az kell, hogy a gyerekek lelkesen olvassák a lapot, örüljenek neki, és elmeséljék a vacsoraasztalnál, amit tanultak. Magunkat szúrnánk hasba, ha olyasmivel traktálnánk őket, ami nekik nem érdekes. A melegek témáját leginkább a kormány gyűlöletkampánya tartja napirenden. Erről hírt adunk, ha szükséges, de sokkal izgalmasabb ügyekkel készülünk. Például hogy miért olyan az iskola, amilyen, és ki ezért a felelős.

De ÉN ezt nem akarom!

Nekem nem tetszik, ne legyen!

Megleszünk maga nélkül

Minden újság azoknak készül, akik akarják, és nem törődik a többiekkel. Az Ön véleménye tökéletesen mellékes. Önnek annyi a teendője, hogy foglalkozzon azzal, amit szeret, és ne azzal, amit nem. Mi így is, úgy is leszarjuk, önnek viszont több energiája marad arra, ami boldoggá teszi.

Sorosdollárból!

Biztos Soros-pénzből csinálják, mert nem is magyarok!

Bárcsak!

A marslakók pénzét is elfogadjuk, ha nem akarnak cserébe beleszólni a tartalomba. Amit csinálunk, az a legtisztább közszolgálat, a magyar társadalom érdeke. Sajnos a közmédia évi 130 milliárdból csak hazudozásra és propagandára képes, így nekünk kell pár millióból megtenni, amit tudunk. Soros egyelőre nem jelentkezett, de ha meggyőztük, Ön támogathatja a Kispolgárt!
Támogatás